سیستم های کنترل دسترسی یا Access Control Systems تعیین می کنند که چه کسی (Who)، به کجا (Where) و در چه زمانی (When) دسترسی دارد و ضمنا این دسترسی ها را نظارت و مانیتور نیز می نمایند. محیط های کاری امروزی که شامل نقاط حساس سازمانی و نیز تعداد پرسنل بالا هستند، کنترل تک تک مناطق حساس سازمان با روش های سنتی را تقریبا غیر ممکن می باشد. دیتاسنتر ها، بخش های R&D، آزمایشگاه ها، بخش مالی سازمان و خزانه ها، پارکینگ ها، اتاق های برق و حتی آسانسور ها نیازمند کنترل و نظارت هستند. هر فردی مجاز نیست به هر بخش و هر یک از منابع سازمان دسترسی داشته باشد.
دلایل پیاده سازی یک سیستم کنترل تردد
ü مناسب سازی ابزار های امنیتی جهت مقابله پیشگیرانه حمله به دارائی های سازمان
ü اعلام تهدیدات داخلی به سطوح مدیریت سازمان
ü اعمال سیاستهای امنیتی به صورت سیستم محور و بطور همیشگی
ü اعمال حداقل دسترسی بصورت پیوسته و دائمی
ü نظارت بر رفتار سازمانی و شناسایی فرصتها جهت بهینه سازی سیستم های امنیتی
در سیستم های کنترل دسترسی، از ابزار های خاصی برای شناسایی فرد استفاده می شود: کارت های RFID، کد یا Pin، سیستم های بیو متریک اثر انگشت و تشخیص چهره روش های متداول شناسایی فرد هستند که به تناسب و نیاز، در بخش های مختلف یک سازمان مورد استفاده قرار می گیرند.
دستگاه کنترل تردد مدل AC6000 شرکت مهندسی طلوع ایده پردیس با ویژگی های ذیل ارائه می گردد:
· امکان تخلیه اطلاعات از طریق شبکه TCP/IP و USB (wireless بصورت optional)
· امکان اتصال از طریق شبکه TCP/IP ، RS232 ،RS485 و wiegand in & out
کارشناسان فنی شرکت طلوع ایده پردیس پس از بازدید محیط اجرای پروژه و ارزیابی و شناخت مناسب از نیازهای مشتریان مناسب ترین راهکار سیستم کنترل دسترسی را در قالب یک طرح اجرائی و پروپزال فنی با حداقل هزینه و بیشترین سطح امنیت سیستم پیشنهاد می دهند. برای کسب اطلاعات و راه حل مناسب مجموعه شما با ما تماس بگیرید. 88312010 مشاوره 24 ساعته: 09128080859