نام دوره: آموزش آنلاین نرم افزار Revit 2016
تعداد جلسات: 13 جلسه
مدت هر جلسه: 2 ساعت ( ساعت 11:00 – 09:00)
زمان برگزاری جلسات: شنبه هاو چهارشنبه ها
تاریخ شروع دوره: 94/09/14
مدرس: مهندس زهره یوسفی
این بسته آموزشی در رابطه با چگونگی تبادل اطلاعات بین نرمافزارهای طراحی و مدیریتی بوده و همچنین آموزش جامعی از روشهای تولید از فرایند انیمیشن ساخت مدل بر اساس جدول زمانبندی پروژه ارائه میکند در ضمن میتواند تمامی تناقضها و اختلافهای موجود بین نقشههای تهیهشده توسط شاخههای مختلف مهندسی را شناسایی کرده تا قبل از اجرای پروژه بررسی و رفع گردند. آموزشهای این کتاب میتواند برای مدیران پروژه، مهندسان علاقهمند و دانشجویان مفید واقع شود.
فصل اول به معرفی انواع فایلهای موجود در ناویس ورکس Naviswork چگونگی بارگذاری آنها در این نرمافزار، کار کردن با فرمتهای مختلف پرداخته و بعدازآن تمامی ابزارهایی که این نرمافزار ارائه میکند بررسی می شود.فایلهایی که قرار است در این نرمافزار مورداستفاده قرار گیرد بهعنوان فایل تمرین شناخته میشوند که آنها را از نرمافزارهای ورژن 2014 و 2015 میتوان تهیه کرد. آنچه نرمافزار Naviswork را از دیگر نمونههای مشابه آن متمایز کرده امکان بارگذاری انواع فایلها با فرمتهای مختلف بر روی آن است. Naviswork قابلیت بارگذاری شدن با گرافیک هر نوع نرمافزار دیگری رادار است.
فصل دوم به بررسی ابزارهای ویرایشی می پردازد با کمک این ابزارها شما می توانید صفحه نمایش نرم افزار را مطابق سلیقه خود شخصی سازی نمایید. همچنین با ابزارهایی که جهت ویرایش مدل های ساخته شده تهیه شده اند آشنا شده و عناصر را با توجه به ویژگیهای هر بخش ویرایش نمایید.
فصل سوم در نرم افزار ناویس ورک یکی از شاخه های نوار ابزار اصلی به ابزارهای اندازه گذاری و تعیین فاصله بین مولفه های ساخته شده می پردازد. از آنجایی که ما در ناویس ورک تنها به بررسی ویژگیهای مدل و مدیریت بر روی آن می پردازیم لذا باید از فایلهلی آماده که از قبل در نرم افزارهای دیگر تهیه گشته است استفاده کنیم لذا باید بتوانیم در مواردی که فایلهای مستندات پروژه ناقص هستند با بکار گیری از ابزرهای مرتبط با موضوع به نتیجه دلخواه برسیم.
فصل چهارم در این بخش پیرامون پرکاربردترین ابزار Navisworkwork صحبت می شود ابزارهایی که در این فصل به شما آموزش داده می شود جز مواردی است که خود نرمافزار را از دیگر نمونههای مشابه خود متمایز کرده و برتر نموده است. قدرت فوقالعاده ی Navisworkwork و سیستم BIM برای نمایش ساختار ساختمان قبل از اجرای آن و بروی نقاط ضعف و قدرت آن و یا خطاهایی که در طول ساخت امکان مواجه با آن وجود دارد در این بخش موردبررسی قرار خواهد گرفت. این موارد شامل بررسی خطاهای موجود و برخوردهای احتمالی بین عناصر مدلسازی شده در شاخه های مختلف می باشد و راه کارهای مرتبط با آن نیز ارائه می گردد.
فصل پنجم در این فصل پیرامون ایجاد جدول زمانبندی پروژه سخن خواهیم گفت. درست است که میتوان از طریق نرمافزارهای دیگر هم مشابه MSP زمان اجرای پروژه را محاسبه و تنظیم کرد اما مزیت استفاده از این نرم افزار برای ایجاد یک جدول زمانبندی ایجاد یک فایل انیمیشن بر اساس همین جدول ارائهشده است. شما میتوانید مستقیماً بعد از مدلسازی پروژه آن را در نرمافزار Naviswork work بارگذاری کرده و بهحسب اولویت شروع به تنظیم جدول زمانی برای اجرای آن نمایید و از هر مرحله و یا بهطورکلی انیمیشنی هم از آن تهیهکرده و تسلیم سرمایهگذاران کنید.
فصل ششم به روشهای خاصی جهت متره کردن پروژه می پردازد ما می توانیم عملیات متره و براورد هزینه ها را توسط نرم افزار های دیگری نیز انجام دهیم اما با در اختار داشتن مدل های شاخه های مختلف از پروژه این عملیات به صورت منسجم صورت میگیرد. همچنین با بکارگیری از ابزارهای مخصوص در این نرم افزار انتخاب عناصر از هر شاخه بسیار ساده تر و تفکیک شده می باشد.
فصل هفتم به تهیه انیمشن از فایل پروژه می پردازد و شما را با ابزارهای متفاوت جهت انجام این کار آشنا می سازد. به خاطر داشته داشته باشید که برای ساختن یک فایل انیمیشن از مدلی که تمامی عناصر موجود در را به صورت منسجم در مدل داشته باشد توسط کمتر نرم افزاری قابل ارائه است که ناویس ورکس نیز یکی از آنهاست که به سهولت قابلیت تهیه فایل انیمیشن را به شما می دهد و حتی با رعایت راه کارهای متفاوت قابلیت متحرک سازی برخی عناصر مثل باز و بسته شدن دربها در طول انیمیشن را ارائه می کند.