ریال

شنبه, 08 ارديبهشت 1403 13:42

Anti aging Co2 carboxy soheilabeauty مهم

رتبه این آیتم
استان :Wezep
شهر :Wezep
آدرس :Bietenakker 49 - 8091 MC - Wezep
موبایل :+31624783846
ایمیل : info@soheilabeauty.nl
ریال
Een Luxe CO2-carboxy-behandeling is een innovatieve huidverzorgingsprocedure die gebruikmaakt van koolstofdioxide (CO2) om de huid te stimuleren en te verjongen. Tijdens deze behandeling wordt een speciale gel op de huid aangebracht, gevolgd door het toepassen van een masker. Hier is meer informatie over de behandeling en wat je kunt verwachten:

1.*Reiniging*: De behandeling begint met een grondige reiniging van de huid om overtollig talg en onzuiverheden te verwijderen. Dit bereidt de huid voor op de volgende stappen.

2. *Peeling*: Een zachte peeling wordt aangebracht om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren. Dit geeft de huid een frissere uitstraling.

3. *Lyse*: In sommige gevallen wordt lyzing toegepast om dieper gelegen onzuiverheden aan te pakken, waardoor de huid helderder wordt

4. **Aanbrengen van de Gel:** De behandeling begint met het aanbrengen van een gel die rijk is aan koolstofdioxide op de huid. De gel wordt zorgvuldig verdeeld over het te behandelen gebied, meestal het gezicht.

5. **Maskerapplicatie:** Na het aanbrengen van de CO2-gel wordt een speciaal masker over de gel geplaatst. Dit masker sluit de gel in en creëert een afgesloten omgeving voor de CO2 om in de huid te worden opgenomen. (Voor de beste lifting-resultaten wordt het gezicht stevig vastgezet met een band tijdens onze behandeling. De band is comfortabel en belemmert uw ademhaling niet. Als u zich zorgen maakt over het donker worden, laat het me weten. )
6. **Onzuiverheden verwijderen met Derma F:** Specifieke onzuiverheden worden aangepakt met behulp van geavanceerde technieken, zoals Derma F, om een egale huidskleur te bevorderen.

7. *Ultrasone Technologie*: Ultrasone apparaten worden gebruikt om serums dieper in de huidlagen te laten doordringen. Dit verhoogt de effectiviteit van de behandeling en verbetert de hydratatie.
8. *Nano Spray*: Nano Spray wordt gebruikt om een fijne nevel van hydraterende en voedende serums op de huid aan te brengen. Dit helpt de huid te hydrateren en voedingsstoffen binnen te krijgen.

9. *Cold Hammer (Koude Hamer)*: De Cold Hammer is een verkoelend apparaat dat wordt gebruikt om de huid te kalmeren en ontstekingen te verminderen. Het verfrist de huid en sluit de poriën na de behandeling.

10. *Masker, Serum en Crème*: De behandeling wordt afgesloten met de toepassing van een aangepast masker, serum en crème om de huid te verzorgen en te beschermen.

**De Reactie:** Wanneer de gel en het masker op de huid worden aangebracht, reageert de CO2 met de huid. Dit leidt tot een tijdelijke toename van de zuurstofafgifte in de behandelde huidlagen.

**Wat Je Voelt Tijdens de Behandeling:**

Tijdens de CO2-carboxy-behandeling kun je een aantal sensaties ervaren, waaronder:

– **Tintelingen:** Veel mensen beschrijven een milde tinteling of prikkeling op de huid. Dit is meestal niet pijnlijk, maar eerder ongemakkelijk.

– **Warmte:** Je kunt een gevoel van warmte op de huid ervaren, wat te wijten is aan de toegenomen zuurstofafgifte.

به اشتراک گذاری این مطلب در شبکه های اجتماعی جهت افزایش بازدید

به اشتراک گذاری در فیس بوک به اشتراک گذاری در گوگل پلاس به اشتراک گذاری در توئیتر به اشتراک گذاری در لینکدین
ali
ایجاد شده توسط

درج آگهی سایت جدید آگهی هاست دارکوب طراحی سایت دارکوب
سایت خرید و فروش رایگان، طراحی شده توسط دارکوب.